(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusalan työnjohtaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Etsimme asiakkaallemme MAANRAKENNUSALAN TYÖNJOHTAJAA Turun seudulle. 

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusmestarin- tai rakennusinsinöörin tutkintoa sekä aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan työnjohtajan tehtävistä. Kyseessä on kokoaikainen arkipäivätyö ja tehtävässä on mahdollista aloittaa joulu-tammikuun vaihteessa. 

Tarjoamme sinulle erinomaisen uramahdollisuuden, jossa pääset osaksi tiivistä ja asiantuntevaa työyhteisöä. Tehtävään valitun kanssa solmimme alkuun määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen sinulla on mahdollista siirtyä suoraan asiakkaamme palkkalistoille. Mielenkiintosi- ja osaamisesi mukaan sinun on mahdollista kehittää omaa- ja yrityksen työtä!

Olisiko tämä tehtävä sinulle? Loistavaa! Jotta pääset keskustelemaan tehtävästä tarkemmin, voit soittaa suoraan myyntipäällikkö Jonne Matilaiselle, 050 568 1523, arkisin klo 8-16 välillä. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä