(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusalan työnjohtaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2020

L&T:n tehtävänä on tehdä kiertotaloudesta totta. Kaikki liiketoimintomme rakentavat tulevaisuuden kestävää kasvua kiertotalouteen ja sen tuomiin mahdollisuuksiin pohjaten. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostamme raaka-aineiden ja energian käyttöä. Näin toimien luomme enemmän arvoa kiertotaloudella sekä asiakkaillemme, henkilöstöllemme että yhteiskunnalle laajemmin. Kun onnistumme tässä, myös omistajillemme tuotettu arvo kasvaa.

Tavoitteenamme on jatkuvasti kasvattaa toimintamme hiilikädenjälkeä eli positiivista ilmastovaikutusta. Sosiaalista vastuuta kannamme muun muassa huolehtimalla oman henkilöstön työkyvystä sekä tarjoamalla töitä myös niille, joiden on vaikea työllistyä. L&T toimii Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 784,3 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 200 henkilöä. L&T on listattu Nasdaq Helsingissä. Lisätietoa yrityksestä: www.lt.fi

Onko kestävä kehitys ja vastuullisuus sinulle tärkeää? Jos haluat, että työpaikassasi toimitaan näiden arvojen mukaan, voit olla etsimämme työnjohtaja ympäristörakentamisen projekteihin!

Mitä pääset tekemään?
Tehtäviisi kuuluu toimia itsenäisesti kaatopaikkarakentamisen projekteissa ja maaperän kunnostushankkeissa vastaten työmaiden toteutuksesta, työturvallisuudesta ja laadullisten sekä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisesta. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluvat kenttätyönjohdon tehtävät, suunnittelu ja raportointi. Työkohteet voivat vaihdella, joten työskentelypaikka määräytyy projektien mukaan.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva koulutus, olet esimerkiksi ympäristöalan, yhdyskuntatekniikan tai rakennusalan teknikko tai insinööri. Aikaisempi työkokemus maanrakennusalalta on eduksesi. Tarvitset työssäsi vastuullista otetta, oma-aloitteellisuutta ja joustavuutta. Olet valmis matkustamaan pidemmällekin asuinpaikkakunnaltasi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Tarjoamme vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, luotettavan yrityksen, viihtyisän työyhteisön sekä L&T:n henkilökuntakerhojen edut ja sairauskassan. Työsi on itsenäistä, mutta pieni tiivis tiimi tukee toisiaan tarvittaessa.

Kiinnostuitko?
Jos tämä tuntuu uudelta työpaikaltasi, lähetä hakemuksesi adecco.fi -sivulla, tai minun sähköpostiini juhani.aikas@adecco.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Viimeinen hakupäivä on 14.7.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Juhani Äikäs numerosta 040 663 4711.