(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusalan Työnjohtaja
Maanrakennus Mykkälä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019
Maansiirto Mykkälä Oy on vuonna 1964 perustettu yritys. Aluksi toiminta tapahtui yhdellä koneella ja on vähitellen laajentunut nykyiseen tilaan.

Yrityksen tavoitteena on suorittaa työ siten, että lopputulos on LAADUKASTA. Toiminta perustuu laatutietoiseen henkilöstöön, tulokselliseen toimintaan, laadittujen sopimusten noudattamiseen ja työsuoritusten toteutukseen laadukkaasti ja aikataulullisesti tilaajan tarpeen mukaan.

Maanrakennus Mykkälä Oy:n toimintoihin kuuluu maa- ja vesirakennusalan työt, konepalvelut, putkityöt ja PEH-hitsaus, ratatyöt, purkutyöt, kaapelityöt, ruoppaukset sekä betonijätteen vastaanotto.

Haemme maanrakennusalan TYÖNJOHTAJAA Lapin alueelle.

Olet luotettava tiimipelaaja ja sinulle on kertynyt kokemusta maanrakennus -ja esimiestyöstä. Kykenet aikataulujen mukaiseen työskentelyyn. Nautit asioiden järjestelystä, niin että työt sujuvat sovitusti ja saat tiimisi toimimaan hyvällä työfiiliksellä, olet etsimämme tekijä!!

Tässä sinulla on loistava mahdollisuus päästä huippu tiimiin. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Laitathan hakemukseen palkkatoiveesi.

Edellytämme sinulta:
vahvaa kokemusta maanrakennustyöstä
esimiestaitoja
voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
suomen kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Nordberg +358400926354, markus.nordberg@go-on.fi (ark. klo 8.00-16.00)

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka.
Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).