(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusalan tarjouslaskija ja työnjohtaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2019

Nyt haemme asiakkaallemme Tuusulaan suorarekrytointina TARJOUSLASKIJAA!

Asiakkaamme etsii osaavaan joukkoonsa tarkkaa ja itsenäiseen työhön kykenevää tarjouslaskijaa, jonka työtehtäviin kuuluu myös työnjohdollista vastuuta eri työkohteista. Toimit tehtävässäsi osana asiantuntevaa tiimiä, joka auttaa sinua onnistumaan työssäsi.

Tarjoamme haasteellisia ja monipuolisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, kannustavan tulospalkkiojärjestelmän, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit, sitoutuneen organisaation sekä mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseen.

Sinulla on kokemusta maanrakennusalalta työskentelystä ja omaat soveltuvan koulutuksen. Eduksi katsomme kokemuksen tarjouslaskennasta maanrakennusalalla. Odotamme sinulta kokemusta vastaavista työtehtävistä, kykyä hahmottaa suuria laskennallisia kokonaisuuksia sekä huolellisuutta. Olet myös kiinnostunut kehittämään taitojasi jatkuvasti. Lisäksi omaat vastuullisen, oma-aloitteisen ja ahkeran työotteen.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan työnjohdosta tai sinua kiinnostaisi omaksua tämä osaksi työnkuvaa tarjouslaskijan työn ohella. Työmaat voivat sijaita ympäri Etelä-Suomea, joten oma auto on tehtävän kannalta oleellinen.

Työntekijä työllistyy suoraan asiakkaallemme työsuhteeseen. Työsuhde on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Sinunko uusi työ? Jos niin, hae tehtävää mahdollisimman pian, rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalveluiden kanssa. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin Julia Tähtinen puh. 040 689 5300.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.