(Poistunut julkaisusta)

MAANRAKENNUS TYÖNJOHTAJA
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Haemme asiakasyrityksellemme vakituiseen työsuhteeeen ammattitaitoista maanrakennusalan työnjohtajaa.

Asiakasyrityksemme on nuori ja kasvava maanrakennusalan toimija, jonka ammattitaitoiseen tiimiin haemme vahvistusta vastaamaan työkohteiden onnistuneesta läpiviennistä. Työnkuvaan sisältyvät suunnittelutyö, työnjohto, kaluston hallinta, aikataulutus sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa.     

Tehtävä edellyttää rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (maanrakennus/talonrakennus) koulutusta. Lisäksi aikaisempi useamman vuoden kokemus työnjohdollisista maanrakennus/rakennus puolen tehtävistä. Arvostamme aikaansaavaa ja motivoitunutta työskentelyasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään B-ajokorttia.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Kyseessä on vakituinen ja pitkäkestoinen työsuhde vakaavaraisella asiakasyrityksellämme. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä hyvässä tiimissa ja vakituisessa työssä maanrakennuksen mielenkiintoisten tehtävien parissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän työhakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen kera kotivujemme kautta www.amiko.fi. 

Lisätietoja tehtävästä puhelimitse 0504766545 - Jatta Koivisto

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja oikean henkilön löydyttyä paikka täytetään.

Haastatteluun kutsuttaville henkilöille ilmoitamme erikseen.