(Poistunut julkaisusta)

MAANRAKENNUS TYÖNJOHTAJA
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme asiakasyrityksellemme maanrakennusalan työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme on nuori ja kasvava maanrakennusalan toimija, jonka ammattitaitoiseen tiimiin haemme vahvistusta vastaamaan työkohteiden onnistuneesta läpiviennistä. Työnkuvaan sisältyvät suunnittelutyö, työnjohto, kaluston hallinta, aikataulutus sekä yhteistyö sidosryhmien kanssa.     

Toivomme sinulta rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin (maanrakennus/talonrakennus) koulutusta. Taustalla olisi hyvä olla useamman vuoden kokemus työnjohdollisista maanrakennus/rakennus puolen tehtävistä. Arvostamme aikaansaavaa ja motivoitunutta työskentelyasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Työssä edellytetään B-ajokorttia.

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pääkaupunkiseudun alueella. Kyseessä on vakituinen päivätyö ja työsuhde on aluksi kauttamme määräaikainen ja on mahdollista jossain vaiheessa tehdä asiakasyrityksen kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytäthän työhakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen kera verkkolomakkeemme kautta www.amiko.fi. 

Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajalla ja oikean henkilön löydyttyä paikka täytetään.