(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennuksen projektipäällikkö
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Haemme asiakkaallemme

MAANRAKENNUKSEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

alkaviin kerrostalokohteisiin pääkaupunkiseudulle. Tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Asiakasyrityksemme on iso asuntorakennuttaja, jolla on useita käynnissä olevia projekteja pk-seudulla. He tarjoavat Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, sekä lisäksi hyvät työsuhteen edut mm.: kattavan työterveyshuollon, liikunta/kulttuuripassin ja lounasedun.

Tehtävissäsi vastaat maanrakennusurakoiden toteutuksen eri vaiheista, kuten ennakkosuunnittelusta ja tarjouskilpailutuksesta. Lisäksi työmaan eri työvaiheiden johtamisesta, koordinoimisesta, sekä työmaan suunnittelusta ja valmistelusta.

Edellytämme sinulta:
- rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin tutkintoa
- maa- ja pohjarakentamisen työmaatekniikoiden tuntemus
- vankkaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä
- hyviä it-taitoja

Asiakkaamme arvostaa joustavaa ja ammattitaitoista tiimipelaajaa, joka kykenee yhteistyössä muiden tahojen kanssa nykyaikaiseen jatkuvasti uudistuvaan rakentamisen tapaan.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Hakijoiden haastattelut ja esittely asiakasyritykselle aloitetaan välittömästi.

Soita ja kysy lisää, tai lähetä hakemus/CV linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Kerajärvi, puh. 045 844 8888 tai tommi.kerajarvi@maximus.fi.

Tutustu Maximukseen tästä: https://rekry.maximus.fi

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.