(Poistunut julkaisusta)

Maanraivaajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haluatko olla mukana varmistamassa sujuvan ja toimivan ympäristön toteutumista? Teetkö mielelläsi fyysistä työtä? Meillä on sinulle töitä!


Haemme MAANRAKENTAJIA asiakkaillemme pääkaupunkiseudun kohteisiin.
Voit olla jo kokeneempi alalla, mutta jos kokemusta vielä uupuu, opetamme mielellämme!


Tätä tehtävää varten emme vaadi sinulta paljon opinto- tai työtaustaa, vaan riittää että sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä suomen kielen osaamista. Laserin käyttötaito on plussaa! Toivomme kuitenkin, että olet luotettava ja sellainen työntekijä, jonka voimme laittaa hyvillä mielin matkaan asiakasyritykseemme.


Työssä saat mukavat työkaverit, jotka auttavat sinua tarpeen tullen. Toki saat myös asianmukaisen korvauksen sekä työvarusteet. Pääset oppimaan uutta ja kehittämään jo kerryttämääsi osaamistasi sekä mukaan varmistamaan nykyaikaisen yhteiskunnan toimivuuden.


Kolahtiko? Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi