Maanmittausinsinööri
Maanmittauslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2021

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tutustu Maanmittauslaitokseen

Tehtävän kuvaus

Etsimme joukkoomme sinua, maanmittausinsinööri työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa!

Toimit perustoimitustehtävissä, joita ovat mm. lohkomiset, rajankäynnit ja tilusvaihdot. Työtehtäväsi koostuvat itsenäisesti tehtävistä toimituksista sisältäen lainhuuto- ja kiinnitysasioiden käsittelyn.

Nyt haettavana oleva virka on vakituinen 2.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Tämän viran toimipaikka on Jyväskylä.

Hakijalta odotamme

Työtehtävien sisäistämistä helpottaa, jos sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta maanmittausalan tehtävistä. Ennen kaikkea kaipaamme sinulta kuitenkin ennakkoluulotonta asennetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Jos olet kerryttänyt kokemustasi ja osaamistasi jo useamman vuoden ajan toimitusinsinöörin tehtävissä, sinulla on mahdollisuus tuoda työkokemuksesi ja osaamisesi Maanmittauslaitoksen käyttöön.

Maanmittausalaan liittyvä teoriaosaamisesi on vahva ja sinulla on ajatuksia/kokemusta sen yhdistämisestä käytännön toimintaan. Maanmittaustoimituksia koskevan lainsäädännön tuntemus on sinulla hallussa ja osaat soveltaa sitä käytännössä.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja asiakaslähtöisyys on luonnollinen osa toimintaasi. Tartut itseohjautuvasti ja omatoimisesti työhön, mutta ymmärrät myös roolisi ja tehtäväsi osana tiimiä. Uskallat kyseenalaistaa asioita ja kokeilla rohkeasti uutta. Jatkuva itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää ja kehittymiskyky ja -halu näkyvät osana jokapäiväistä arkeasi.

Luemme eduksi

Tehtävää tukeva työkokemus.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi maanmittausalan insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).

Palkka

Palkka on palkkausjärjestelmämme tyyppitehtävän 9 mukainen, joka on 2826,86 euroa/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi vaihdella välillä 0 – 45 %.

Tehtävän hakeminen

Tutustu paikkaan tarkemmin (ID 30-243-2021) www.valtiolle.fi -sivustolla ja hae tehtävää viimeistään 4.6. klo 16:15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä

Jani Jauhiainen

tuotantopäällikkö

p. +358407355339

jani.jauhiainen@maanmittauslaitos.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot