Maanmittausinsinööri
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme maanmittausinsinööriä kaupunkimittauspalveluun, kaavoitus- ja rakennusvalvontamittausten geodeettiseen laskentaan ja valmisteluun.

Kaupunkimittauspalvelut vastaa kiinteistönmuodostuksesta, sitovista tonttijaoista, kiinteistörekisterin pidosta, kaupungin kartastotehtävistä, kaavoitusmittauksista, paikkatietotehtävistä sekä toimintaansa liittyvistä tietopalveluista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää monipuolisten laskentamenetelmien ja ohjelmistojen hyvää hallintaa sekä erilaisten mittausmenetelmien, rakenne- ja rakennuspiirustusten tuntemusta. Oleellista tehtävässä on tarkkuus, huolellisuus ja tulosten analyyttinen käsittely.

Tehtäviisi kuuluu:

- rakennusten paikan merkintään ja sijaintikatselmukseen sekä kiinteistönmuodostukseen liittyvä laskenta
- rakennuslupalausunnot
- asiakaspalvelua tukevat asiantuntijatehtävät

Työhön sisältyy yhteydenpitoa suunnittelijoiden, rakentajien ja rakennusvalvonnan sekä asiakkaiden kanssa. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja asiakaslähtöisyys on sinulle luonteva tapa toimia. Tartut työhön itseohjautuvasti ja omatoimisesti, mutta toimit myös osana tiimiä. Työ edellyttää jatkuvaa ammattitaidon ylläpitoa ja kouluttautumista. Itsesi kehittäminen onkin sinulle tärkeää ja kehittymiskyky ja -halu näkyvät osana jokapäiväistä toimintaasi.

Tehtävässä edellytetään AMK-insinöörin tutkintoa maanmittausalalta, noin 3-5 vuoden aiempaa työkokemusta soveltuvista tehtävistä sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tehtävässä liikutaan myös maastossa, joten luemme eduksi B-ajokortin. Eduksi katsotaan myös mikäli sinulla on tieturvallisuus-, työturvallisuus- ja/tai työhyvinvointikortti sekä voimassa oleva ensiapukoulutus.

Tarjoamme sinulle osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä Helsingin kaupungin hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Upouudet ja modernit toimitilamme sijaitsevat Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella ja työtä on mahdollista tehdä myös osittain etänä.

Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kiinteistöinsinööri Antti Veijalainen antti.veijalainen(at)hel.fi, puh. 050 340 1764 ti 24.11.2020 klo 10-12 ja to 26.11.2020 klo 10-12

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399207
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki