(Poistunut julkaisusta)

Maanmittausinsinööri
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020


Haluaisitko työn, jossa saat itse suunnitella työpäiväsi, kehittää taitojasi ja mennä välillä metsäänkin?

Etsimme joukkoomme toimitusinsinöörejä (2-3 hlöä) työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa! Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen.

Nyt haettavana olevat toimitusinsinöörin virat ovat vakituisia alkaen 1.5.2020 ja ne sijoittuvat arviointitoimitusprosessin vastuualueille ARTO-Pohjoinen ja ARTO-Keskinen. Näiden virkojen sijoituspaikat ovat Joensuu, Oulu ja/tai Ylivieska.

Työtehtäväsi koostuvat pääosiltaan vaativan- ja erikoistuneen tason maanmittaustoimituksista. Töitä voidaan järjestellä niin, että painopiste näiden tasojen välillä sovitellaan kokemus- ja osaamistaustan mukaan. Toimenkuvasi sovitaan tarvittaessa yhteistyössä perustoimitusprosessin vastuualueen kanssa ja siihen voidaan sisällyttää toimitusten lisäksi muitakin kiinteistötehtäviä.

Jos menestyt tehtävässä, se tarjoaa sinulle väylän kehittyä laajasti arviointitoimituksiin erikoistuvaksi toimitusinsinööriksi.  

Hakijalta odotamme

Tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta maanmittausalan tuntemusta ja osaamista.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät. Asiakaslähtöisyys on luonnollinen osa toimintaasi ja työskentelytapasi on tuloksellinen. Tartut itseohjautuvasti ja omatoimisesti työhön, mutta ymmärrät myös roolisi ja tehtäväsi osana tiimiä.

Jatkuva itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää ja kehittymiskyky ja -halu näkyvät osana jokapäiväistä arkeasi

Luemme eduksi

Kiinteistöarvioinnin ja -juridiikan vaativan teoriaosaamisen hallinta, näytöt tuloksellisesta toiminnasta ja/tai kokemus toimitusinsinöörin työstä sekä näytöt hyvästä motivaatiosta ylläpitää ja kehittää omaa osaamista.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).

Palkkaus

Palkka on palkkausjärjestelmämme tyyppitehtävän VL 10,5 - 12 mukainen, joka on 3363,05 – 3976,98 euroa/kk.

Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi vaihdella välillä 0 – 45 %. VL määräytymisessä huomioidaan virkaan valittavan kokemus- ja osaamistausta.

Tehtävän hakeminen

Tutustu paikkoihin (ID 30-121-2020 ja 30-122-2020) valtiolle.fi -sivustolla ja hae tehtävää viimeistään 6.3.2020 klo 16:15 mennessä.

Lisätietoja

Tuotantopäällikkö Ilkka Laakso 040 8615022 (Joensuu)

Tuotantopäälliköt Tero Väyrynen 040 5114029 ja Timo Toivanen 040 0220846 (Oulu ja/tai Ylivieska)

johtaja Mauri Asmundela 040 5768944