(Poistunut julkaisusta)

Maanmittausinsinööri
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Miltä kuulostaisi työskennellä suunnannäyttäjänä yhteiskunnan hyväksi?

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen tietoja, tuotamme kartta-aineistoja, huolehdimme lainhuudoista ja kiinnityksistä, kehitämme tietojärjestelmiä sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta ja soveltamista. Työntekijöitä meillä on noin 1 650 ympäri Suomen.

Maanmittauslaitoksen Tilusjärjestelyt-tulosyksikkö vastaa tilusjärjestelytehtävistä kuten pelto- ja metsätilusjärjestelyistä, hanketilusjärjestelyistä sekä yhteismetsätoimituksista.

Tehtävän kuvaus

Tilusjärjestelyt -tulosyksikkö hakee maanmittausinsinööriä vakituiseen virkaan Oulun toimipisteeseen 1.3.2019 alkaen.

Työtehtävät koostuvat pääosin pelto- ja metsätilusjärjestelyistä. Lisäksi tehtävään sisältyy toimitusinsinöörin tehtäviä yhteismetsätoimituksissa sekä mahdollisesti perustason toimituksissa.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävään valittavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkintoa, tai aikaisempaa teknikon tai insinöörin tutkintoa (KML 5 §). 

Hakijalta odotamme

Hakijalta toivomme maanmittaustoimituksia koskevan lainsäädännön hyvää tuntemusta.

Eduksi katsomme hyvät näytöt kiinteistönmuodostamislain soveltamisesta mm. toimitusinsinöörin tehtävissä tai maanmittaustoimituksiin liittyvissä muissa tehtävissä. Lisäksi luemme eduksi maa- ja metsätalouden tuntemuksen sekä perehtyneisyyden tilusjärjestelyihin.

Tehtävässä menestymisen edellytyksenä ovat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, halu ja kyky oppia uusia asioita sekä kyky työskennellä yksin ja tiimissä. Toivomme myös kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtään, oma-aloitteisuutta, tuloksellista työskentelytapaa sekä palveluhenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä.

Työssä tarvittava kielitaito

Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Palkkaus

Palkkaus määräytyy Maanmittauslaitoksen palkkausjärjestelmän tyyppitehtävän 9 mukaan.

Tyyppitehtävän 9 palkka on 2653,76 /kk, minkä lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi olla enimmillään 45 % tyyppitehtävän palkasta.

Edut

Olemme moderni työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 

Tehtävän hakeminen

Tutustu tarkemmin tehtävään (ID 30-497-2018) www.valtiolle.fi -järjestelmässä ja hae paikkaa 23.1.2019 klo 16:15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä

tilusjärjestelypäällikkö Visa Korhonen 

+358 40 069 4373

visa.korhonen@maanmittauslaitos.fi

 

johtaja Timo Potka 

+358 40 518 1824

timo.potka@maanmittauslaitos.fi

 

Tutustu Maanmittauslaitokseen