Maanmittausinsinööri, 2 paikkaa (Kuopio, Joensuu, Iisalmi)
Maanmittauslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.
Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen. Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tehtävän kuvaus
Haluaisitko työn, jossa saat itse suunnitella työpäiväsi, kehittää taitojasi ja mennä välillä metsäänkin? Etsimme joukkoomme sinua, maanmittausinsinööri työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa! Toimit perustoimitustehtävissä, joita ovat mm. lohkomiset, rajankäynnit ja tilusvaihdot. Työtehtäväsi koostuvat itsenäisesti tehtävistä toimituksista sisältäen lainhuuto- ja kiinnitysasioiden käsittelyn. Nyt haettavana oleva maanmittausinsinöörin virka on vakituinen alkaen 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan.
Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Tämän viran toimipaikka on Iisalmi, Joensuu tai Kuopio.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset
Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).

Hakijalta odotamme
Työtehtävien sisäistämistä helpottaa, jos sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta maanmittausalan tehtävistä. Ennen kaikkea kaipaamme sinulta kuitenkin ennakkoluulotonta asennetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Jos olet kerryttänyt  kokemustasi ja osaamistasi jo useamman vuoden ajan toimitusinsinöörin tehtävissä, sinulla on mahdollisuus tuoda työkokemuksesi ja osaamisesi Maanmittauslaitoksen käyttöön. Maanmittausalaan liittyvä teoriaosaamisesi on vahva ja sinulla on ajatuksia/kokemusta sen yhdistämisestä käytännön toimintaan. Maanmittaustoimituksia koskevan lainsäädännön tuntemus on sinulla hallussa ja osaat soveltaa sitä käytännössä.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja asiakaslähtöisyys on luonnollinen osa toimintaasi. Tartut itseohjautuvasti jaomatoimisesti työhön, mutta ymmärrät myös roolisi ja tehtäväsi osana tiimiä. Uskallat kyseenalaistaa asioita ja kokeilla rohkeasti uutta. Jatkuva itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää ja kehittymiskyky ja -halu näkyvät osana jokapäiväistä arkeasi. Tehtävää tukeva työkokemus katsotaan eduksi.

Työssä tarvittava kielitaito
Hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Tehtävän tiedot
Tehtävän kesto: Vakinainen
Tehtävä alkaa: 15.2.2021tai sopimuksen mukaan.
Koeaika on 6 kuukautta.
Hae viimeistään: 31.12.2020 16:15
ID: 30-411-2020

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Palkka on palkkausjärjestelmämme tyyppitehtävän 9 mukainen, joka on 2770,70 euroa/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi vaihdella välillä 0 - 45 %.

Lisätietoja tehtävästä
Jani Jauhiainen
tuotantopäällikkö
+358 40 735 5339
jani.jauhiainen@maanmittauslaitos.fi

Työpaikan tiedot

Iisalmen toimipaikka
Luuniementie 3
74100 Iisalmi
tai
Joensuun toimipaikka
Torikatu 36 A
80100 Joensuu
tai
Kuopion toimipaikka
Hallituskatu 12
70100 Kuopio

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot