(Poistunut julkaisusta)

Maanmittausinsinööri, 2-3 paikkaa
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Maanmittauslaitoksessa tuotetaan tietoa, palvelua ja tutkimusta Maasta. Teemme maanmittaustoimituksia, ylläpidämme kiinteistöjen ja osakehuoneistojen tietoja, huolehdimme omistusoikeuksien rekisteröinneistä ja kiinnityksistä, tuotamme kartta-aineistoja sekä edistämme paikkatietojen tutkimusta.

Maanmittauslaitos on moderni työpaikka, jossa mielekkään, merkityksellisen työn lisäksi on hyvät mahdollisuudet uralla etenemiseen sekä työn ja muun elämän yhdistämiseen.

Arvostamme itseohjautuvuutta, yhteistyötaitoja ja jatkuvaa kehittymistä. Meillä on hyvä työskennellä.

Tutustu Maanmittauslaitokseen

Tehtävän kuvaus

Haluaisitko työn, jossa saat itse suunnitella työpäiväsi, kehittää taitojasi ja mennä välillä metsäänkin? Etsimme joukkoomme maanmittausinsinööriä (2-3 hlöä) työskentelemään maanmittausalan modernissa, alati toimintaansa uudistavassa Maanmittauslaitoksessa!

Toimit perustoimitustehtävissä, joita ovat mm. lohkomiset, rajankäynnit ja tilusvaihdot. Työtehtäväsi koostuvat itsenäisesti tehtävistä toimituksista sisältäen lainhuuto- ja kiinnitysasioiden käsittelyn.

Nyt haettavana olevat maanmittausinsinöörin virat ovat vakituisia alkaen 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Tehtävään soveltuva maanmittauksen diplomi-insinöörin tai ammattikorkeakouluinsinöörin tutkinto, tai aikaisempi insinöörin tai teknikon tutkinto (KML 5 §).

Toivomme sinulta

Työtehtävien sisäistämistä helpottaa, jos sinulla on jonkin verran aiempaa kokemusta maanmittausalan tehtävistä. Ennen kaikkea kaipaamme sinulta kuitenkin ennakkoluulotonta asennetta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Jos olet kerryttänyt kokemustasi ja osaamistasi jo useamman vuoden ajan toimitusinsinöörin tehtävissä, sinulla on mahdollisuus tuoda työkokemuksesi ja osaamisesi Maanmittauslaitoksen käyttöön.

Maanmittausalaan liittyvä teoriaosaamisesi on vahva ja sinulla on ajatuksia/kokemusta sen yhdistämisestä käytännön toimintaan. Maanmittaustoimituksia koskevan lainsäädännön tuntemus on sinulla hallussa ja osaat soveltaa sitä käytännössä.

Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitosi ovat hyvät ja asiakaslähtöisyys on luonnollinen osa toimintaasi. Tartut itseohjautuvasti ja omatoimisesti työhön, mutta ymmärrät myös roolisi ja tehtäväsi osana tiimiä. Uskallat kyseenalaistaa asioita ja kokeilla    
rohkeasti uutta. Jatkuva itsesi kehittäminen on sinulle tärkeää ja kehittymiskyky ja -halu näkyvät osana jokapäiväistä arkeasi. Arvostamme tehtävää tukevaa työkokemusta.

Työskentelypaikka
Maanmittauslaitos toimii valtakunnallisesti ja meillä on toimipaikkoja ympäri Suomen. Haettavina olevat virat sijoittuvat Huittisiin, Ikaalisiin, Poriin tai Tampereelle. Voit hakea kaikkiin tässä hakuilmoituksessa oleviin toimipaikkoihin tai vain tiettyyn toimipaikkaan.

Palkkaus
Palkka on palkkausjärjestelmämme tyyppitehtävän 9 mukainen, joka on 2770,70 euroa/kk. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa, joka voi vaihdella välillä 0-45 %.

Tehtävän hakeminen
Tutustu paikkaan (ID 30-385-2020) www. valtiolle.fi -sivustolla ja hae tehtävää viimeistään 6.11.2020 klo 16:15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä
Hannu Penttilä
tuotantopäällikkö
+358 40 538 7480
hannu.penttila@maanmittauslaitos.fi