(Poistunut julkaisusta)

Maanmittausharjoittelijoita
Maanmittauslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Etsimme joukkoomme sinua uraasi aloitteleva maanmittausalan opiskelija. Haluatko hyödyntää opintojasi ja kerryttää työkokemustasi Maanmittauslaitoksen mielenkiintoisissa tehtävissä?

Harjoittelijana pääset tutustumaan monipuolisiin maanmittaustehtäviin osaamisestasi ja työkokemuksestasi riippuen.

Jos kiinnostuit, hae meille harjoittelijaksi. Tarjoamme harjoittelupaikkoja eri puolella Suomea olevissa toimipaikoissamme.

Hakijalta odotamme

Toivomme sinulta maanmittausalan opintoja (kartoittaja, AMK tai DI).

Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta - halu ja kyky oppia uutta vievät pitkälle. Tulet työskentelemään osana tiimiä, jossa saat tukea kokeneemmilta. Tärkeimpänä pidämme reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä hyvää työmotivaatiota!

Luemme eduksi

Hyvä ruotsin kielen taito.

Palkkaus

Palkkaus määräytyy MML:n harjoittelijoita koskevan sopimuksen mukaisesti. Palkka on opintosuorituksista riippuen välillä 1440 - 2100 euroa/kk.

Edut

Olemme moderni, turvallinen ja vakaa työpaikka. Meillä on mahdollista tehdä työtä ajasta ja paikasta riippumatta luottamuksen hengessä. Työajoissamme on joustoa, ja työ- ja henkilökohtaisen elämän yhteensovittaminen koetaan meillä erittäin hyväksi. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä osaamisen jatkuvaan kehittämiseen.

Hakemukset

Tutustu ja hae paikkoja osoitteessa www.valtiolle.fi. Kaikki avoimet työpaikkamme löydät hakusanalla "Maanmittauslaitos".