Maankäyttöpäällikkö - Imatra
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2021
Imatra on eläväinen, rohkea ja ketterä karjalaiskaupunki kaakkoisessa Suomessa. Vuoksi virtaa keskellä kaupunkia ja Saimaalle on kaikkialta lyhyt matka. Imatralla on monipuoliset liikuntamahdollisuudet ja vireää kulttuuritoimintaa. Imatra sykkii elämää ja uskoo tulevaan.
Etsimme Imatran kaupungille Maankäyttöpäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Aloitus sopimuksen mukaan. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta valittu henkilö tulee työllistymään suoraan Imatran kaupungin palvelukseen.

Tehtävän kuvaus

Maankäyttöpäällikkönä toimit kaupunkisuunnitteluyksikön esimiehenä ja asiantuntijana johtaen ja kehittäen toimintaa. Osallistut aktiivisesti kaupungin strategiseen työskentelyyn ja elinvoiman kehittämiseen. Keskeisenä tehtäväalueena on maanhankinnan, -käytön ja -luovutuksen sekä kaavoituksen johtaminen, osallistuminen operatiiviseen valmisteluun ja suunnitteluun. Toimit myös kunnan kaavoittajana (MRL 132/1999). Tärkeä osa työtä elinvoiman näkökulmasta on yhteistyön syventäminen eri sidosryhmien (mm. yrittäjät, muut viranomaiset, maanomistajat) kanssa.

Vastaat yksikön toiminnan tuloksellisuudesta ja taloudellisuudesta sekä yhteen toimivuudesta koko kaupunkiorganisaatiossa ja valmistelet tulosalueesi esitykset poliittiseen päätöksentekoon. Osallistut aktiivisesti kaupungin elinvoimaisuuden kehittämisen toimeenpanoon ja toimit kaupungininsinöörin läheisenä työparina.

Odotamme sinulta

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii laaja-alaista näkemystä ja kokemusta maankäytön suunnittelusta, maaomaisuuden hallinnasta sekä kaavoituksesta. Lisäksi edellytämme hyvää kunnallisen toimintaympäristön, erityisesti maankäyttö- ja rakennuslain asiantuntemusta, esimies- ja vuorovaikutustaitoja, neuvottelu- ja yhteistyökykyä sekä tietoteknisiä taitoja.

Katsomme eduksi

Katsomme eduksi näytöt kaupunkien ja alueiden kehittämisestä sekä tuloksellisesta toiminnasta. Arvostamme kykyä kokonaisuuksien hallintaan, johtamis- ja paineensietokykyä, kykyä toimia luontevasti ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa, kokemusta kuntasektorin toiminnasta ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Kaavanlaatijan pätevyyden katsomme isoksi eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, eläväisen karjalaisen työyhteisön täyden tuen sekä liukuvan työajan ja osittaisen etätyömahdollisuuden. Saat käyttöösi e-passin sekä modernit ja viihtyisät työtilat. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen tuomaan lisävastuuseen.

Valitun on ennen virkasuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa. Imatran kaupunki on savuton työpaikka.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Nea Pynnönen puh. 0503237704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 7.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1525266
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Imatra, Etelä-Karjala