(Poistunut julkaisusta)

Maankäyttöneuvottelija, sijaisuus, tonttiyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020

Kuvaus tehtävästä: Maankäyttöneuvottelija vastaa tonttiyksikön paikkatieto- ja muiden järjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Keskeisenä tehtävänä on ylläpitää kaupungin maaomaisuusrekisteriä. Työtehtäviin kuuluu myös viranhaltijapäätösten valmistelua ja neuvotteluita liittyen esimerkiksi tontinosien luovutuksiin ja rasitesopimuksiin.

Palvelussuhde alkaa 16.3.2020 tai sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Tonttiyksikkö.

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto.

Arvostamme kokemusta Trimble Locus -paikkatietojärjestelmän käytöstä ja tonttiyksikön toimialaan kuuluvista tehtävistä.

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Teknisen ja ympäristötoimen tonttiyksikkö huolehtii Espoon kaupungin maanomistajatehtävistä. Yksikössä valmistellaan maa- ja vesialueiden hankintaan ja luovuttamiseen liittyvät asiat. Yksikkö vastaa myös kaavoitukseen liittyvien maankäyttösopimusten valmistelusta. Yksikössä työskentelee 20 henkilöä.