(Poistunut julkaisusta)

Maankäyttöinsinööri
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Jyväskylän kaupunki hakee

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

tontit ja maanhallinta -palveluyksikköön vakituiseen työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn yksikössä, joka vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta ja isännöinnistä, maanhankinnasta, tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista sekä erityyppisten maapoliittisten sopimusten laadinnasta.

Pääset mukaan vaikuttamaan ja kehittämään kunnan maaomaisuuden hallintaan liittyviä ratkaisuja. Hoidat kerros- ja rivitalotonttien luovutusta ja markkinointia, monikumppanuuskaavahankkeiden sopimusneuvotteluja ja viranhaltijapäätösten valmistelua. Osallistut maankäytön toteutusohjelman laatimiseen, seurantaan sekä tiimin muihin tehtäviin. Saat mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsi mukana.

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan insinöörin (AMK tai YAMK) tai diplomi-insinöörin koulutus. Edellytämme sinulta paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisutaitoa sekä kiinnostusta työskennellä tiimissä. Eduksi luetaan kokemus kunnan maapoliittisten tehtävien hoidosta sekä kuntien kiinteistötekniikan ja sopimusjuridiikan osaaminen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, hyvät neuvottelutaidot sekä aikaansaava ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakuaika tehtävään päättyy maanantaina 16.9.2019 klo 9.00. Lue lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa:

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/maankayttoinsinoori-jyv-53-48-19/?r=1

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.