(Poistunut julkaisusta)

Maankäyttöinsinööri
Jyväskylän kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Jyväskylän kaupunki hakee 

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ 

kaupunkisuunnittelu ja maankäyttö -palvelualueelle vakituiseen työsuhteeseen 2.1.2018 alkaen. 

Maankäyttöinsinööri työskentelee tiimissä, joka vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta, maanhankinnasta, tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista, maaomaisuuden isännöinnistä, sekä erilaisten maapoliittisten sopimusten laadinnasta. 

Kelpoisuusvaatimuksena on maanmittaus- tai rakennusalan insinööri (AMK), maanmittausteknikko tai vastaava maanmittaus- tai rakennusalan koulutus. Aikaisempi kokemus vastaavassa kunnallisessa työstä kaupunkisuunnittelussa ja maankäytössä katsotaan hakijalle eduksi. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja, paineensietokykyä, asiakaslähtöistä asennetta, kuntien kiinteistötekniikan ja sopimusjuridiikan osaamista sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. 

Tehtävänkuvaus tarkentuu valituksi tulevan henkilön osaamisen ja erityistaitojen mukaisesti. 

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haasteita tarjoavan tehtävän mukavassa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Työympäristö on nykyaikainen ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Käytössäsi on myös kaupungin laajat henkilöstöedut ja osaamisen kehittämisen mahdollisuudet.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. 

Tehtävä alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. 

Tehtävän hakuaika päättyy 19.10.2018 klo 14.

Lisätietoja:
Tonttipäällikkö Paula Hartman, puh. 014 266 1376 (soittoajat ti 9.10. klo 14-16 ja ke 10.10. klo 8-9), sähköpostitse paula.hartman@jkl.fi

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.