Maankäyttöinsinööri - Laukaa
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021
Laukaa on maaseutumainen ja elinvoimainen 19 000 asukkaan kasvukunta Jyväskylän seudulla. Laukaassa on monipuoliset asumismahdollisuudet, toimivat palvelut, korkeaa osaamista ja monipuolista yrittäjyyttä. Tarjoamme vastuullisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön tuen. Tavoitteenamme on jatkuvasti kehittää toimintaamme ja henkilöstöämme.

Etsimme asiakkaallemme Laukaan kunnalle maankäyttöinsinööriä hoitamaan kunnan maa- ja metsäomaisuuden isännöintiä sekä maapolitiikan valmistelu- ja toteuttamistehtäviä. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta työllistyt suoraan Laukaan kunnalle.

Tehtävän kuvaus

Maankäyttöinsinöörinä työskentelet Laukaan kunnan maankäyttö -tulosyksikössä, jossa luovutat tontteja rakentamiseen sekä hallinnoit kunnan omistamia maa- ja metsäalueita.

Työnkuvaasi kuuluu erilaisia maapolitiikkaan liittyviä tehtäviä muun muassa:
 • maanhankinta
 • rakennuspaikkojen luovuttaminen rakentamiseen
 • kunnan maa- ja vesialueiden hallinta
 • kunnan metsäomaisuuden hoito yhdessä metsäasiantuntijan kanssa
 • aktiivista yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa

Odotamme sinulta

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaslähtöistä asennetta. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja omaat kyvyn itsenäiseen työskentelyyn. Kelpoisuusvaatimuksena tähän tehtävään on soveltuva alempi korkeakoulututkinto, kuten maanmittausinsinöörin koulutus. Sinulla on ymmärrystä kiinteistötekniikkaan ja -luovutukseen liittyvistä prosesseista. Katsomme eduksi kiinnostuksen kunnalliseen maapolitiikkaan sekä metsäomaisuuden hoitoon. Tähän tehtävään voi hakea niin vastavalmistunut kuin kokeneempi konkarikin. Tehtävä edellyttää sujuvaa kirjallista ja suullista suomen kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä. Erityisesti vastavalmistunut pääsee kehittymään tässä tehtävässä todelliseksi ammattilaiseksi. Työnantajana Laukaan kunta on luotettava ja pitää huolta henkilöstön hyvinvoinnista.

Toimi täytetään sopimuksen mukaan, ja tehtävään valitaan soveltuvin henkilö. Palvelussuhteen ehdot ja kokonaispalkka määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TES) mukaisesti. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Sovellamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Janina Annala puh. 0503427760  
 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 27.10.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1510981
 • Tehtäväalue: Julkishallinto ja järjestöt
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Laukaa, Keski-Suomi