Maankäyttöasioista kiinnostunut kesätyöntekijä
Fingrid Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Etsitkö sähköistä oman alan kesäduunia? Meiltä löydät sen!

Fingridin maankäyttö ja ympäristö -yksikkö vastaa yhtiön lähes 15 000 voimajohtokilometrin johtoalueiden maankäyttöasioista. 

Haemme Helsingin toimipaikkaamme kesätöihin 

maankäyttöasioista kiinnostunutta harjoittelijaa

Työn voi aloittaa osa-aikaisena jo keväällä ja jatkaa sitä erikseen sovittaessa osa-aikaisena kesän jälkeen. Kesäksi tarjoamme kokoaikaisen työn.

Tehtäviisi kuuluu voimajohtoristeämistä ja voimajohtoalueiden maankäytöstä tehtyjen lausuntapyyntöjen valmiiden lausuntojen käsittely. Päivität työssäsi voimajohtoristeämiin liittyvää dokumenttienhallintaa ja verkkotietojärjestelmiä. Pääset tekemään myös sidosryhmäneuvontaa lausuntoasioissa.

Tällaista kokemusta ja osaamista etsimme:

•    korkeakouluopintoja
•    kykyä omaksua Fingridin karttapalvelujärjestelmän, verkkotietojärjestelmän ja dokumenttienhallintaohjelmiston käytön perusteet työssä annettavan opastuksen jälkeen
•    kartanlukutaitoa ja perustuntemusta karttaohjelmista (ArcGIS)
•    kykyä ja halua tehdä rutiininomaista toimistotyötä
•    sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, ruotsin kielitaito on eduksi

Olet suosikkihakijamme, jos sinulla on 

•    tarkkuutta ja huolellisuutta
•    oma-aloitteista ja vastuullista työskentelyotetta
•    halua tiimityöhön ja hyviä vuorovaikutustaitoja
•    mahdollisuutta jatkaa työskentelyä osa-aikaisena myös kesän jälkeen.

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme kesätyöntekijöillemme työsuhde-etuna muun muassa joustavat työaikakäytännöt sekä lounas- ja virike-edun kesän aikana. Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus ja aktiivinen tiedon jakaminen. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Näiden ohella tarjoamme tilaisuuden päästä nauttimaan erinomaisesta työyhteisöstämme, jossa korostuvat sekä yhdessä tekeminen että hyvä asenne. Meillä pääset tekemään tutkitusti merkityksellistä työtä!

Hakemukset pyydämme toimittamaan 28.2.2021 mennessä osoitteessa www.fingrid.fi/kesaduuniin.  Liitäthän mukaan myös vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antavat Max Isaksson, puhelin 030 395 5123 ja Heidi Oja, puhelin 030 395 5138.

Sähköistikö ilmoituksemme sinut? Hae meille nyt!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot