Maankäyttöasiantuntija
Helen Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Haluatko olla mukana rakentamassa hiilineutraalia tulevaisuutta ja markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä?

 Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Energiajärjestelmän murrosta ja Helenin pitkän aikavälin toimintaedellytyksiä tukeaksemme etsimme nyt joukkoomme Kiinteistöyksikköön maankäyttöasiantuntijaa, Kampin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen.

Kiinteistöyksikkö ohjaa Helenin kiinteistöstrategiaa ja vastaa tuotannon tarvitsemien kiinteistöjen tarkoituksenmukaisuudesta. Helenin energiajärjestelmän muutostenkin läpi toimiva ja hiilineutraaliksi rakentuva tuotantojärjestelmä varmistaa huolettoman arjen asiakkaillemme myös seuraavalla vuosikymmenellä.

Maankäyttöasiantuntijana koordinoit Helenin hankkeiden tarvitsemia asemakaava-, tontti- ja rakennuslupaprosesseja. Tehtävässä pääset vaikuttamaan Helenin pitkän aikavälin toimintaedellytysten ja strategisten tavoitteiden toteutumiseen maankäytön suunnittelun prosessien kautta. Seuraat päätöksentekoa Helsingin kaupungin eri elimissä ja pidät kollegasi ajan tasalla oikea-aikaisen toiminnan varmistamiseksi. Lisäksi tavoitteenasi on Helenin nykyisten alueiden kehittäminen ja uusien tuotantomahdollisuuksien löytäminen.

Menestyäksesi roolissa olet aktiivinen verkostoituja ja tiedon kerääjä sekä välittäjä. Suuren tietomäärän ja monien käynnissä olevien asioiden keskellä erotat oleellisen sekä asioissa että aikatauluissa ja pidät nämä hallussa. Koordinointikyky, tiedonhallinta ja viestintä ovat vahvuuksiasi. Tehtävä edellyttää kiinnostusta kaupungin toimintaan ja päätöksentekoon sekä kehitys- ja palveluhenkistä työtapaa. Tunnet maankäytön suunnitteluprosessit ja maanvuokrausasiat sekä rakentamiseen liittyvät lupaprosessit. Toivomme sinulla olevan vähintään AMK-tasoisen yhdyskuntasuunnittelua sisältävän koulutuksen ja vähintään neljän vuotta työkokemusta.

Hyvän lisän tiimiimme toisi oma-aloitteinen ja vahvan asiantuntijuuden omaava tyyppi. Meillä on kunnianhimoinen tavoite saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä. Kehitämme aktiivisesti omaa osaamistamme, opimme muilta ja jaamme mielellämme omia näkemyksiämme myös muille. Toimimme avoimesti ja läpinäkyvästi sekä huolehdimme maailmanluokan osaamisestamme jatkossakin. 

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esihenkilöltäsi Ilkka Ruudulta (040 7086767 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 6.5 klo 13 - 16 ja 11.5. klo 9 - 12.

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 19.5.2021 mennessä.

Yhdistetään voimat!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot