(Poistunut julkaisusta)

Maankäyttöasiantuntija
Metsä Group Others

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Metsä Group hakee nyt

MAANKÄYTTÖASIANTUNTIJAA

maanomistajan edunvalvonnan ja maaomaisuuden kehittämisen tehtäviin.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Olet vastuussa konserni- ja osakkuusyhtiöiden maanomistajan edunvalvontaan ja maaomaisuuden kehittämiseen liittyvistä tehtävistä, kuten:

  • käyttöoikeus- ja vuokrasopimusten valmistelu (mm metsästysvuokra-alueet, johtoaluesopimukset)
  • kiinteistökauppojen toteutus (metsätilat, rantatontit)
  • kaavoitushankkeiden seuranta ja edunvalvonta
  • yksityistiehallinto
  • maanmittaustoimitukset

Mitä sinä voit tuoda Metsään?

Tehtävään soveltuva koulutustausta (maanmittausinsinööri (AMK) tai metsätalousinsinööri) antaa hyvän pohjan asiantuntijuudelle.

Jos koulutustaustan lisäksi ymmärrät kiinteistöjärjestelmän perusteet ja sinulla on mahdollisesti kokemusta CRM- ja paikkatietojärjestelmien käytöstä, täytät työn vaatimat edellytykset.

Tarvitsemme henkilön, joka pystyy ottamaan kokonaisvastuun oman toimialueensa maankäyttöasioista. Yksin et kuitenkaan ole, sillä yhteistyö ja vuorovaikutus eri sidosryhmien kanssa on keskeisessä osassa työtämme. Toivomme että olet innokas oppimaan ja kehittämään uusia digitaalisia työskentelytapoja, joilla helpotamme joka päiväistä työtämme ja luomme lisäarvoa asiakkaillemme.

Toimipaikka sijaitsee Tampereella, Takon tehtaalla. Toimialueenasi on pääasiassa Keski-Suomi ja Pirkanmaa, eli työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä.

Metsä Groupin arvot

Älykäs metsä

Digiarkea Metsässä

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi maankäyttöpäällikkö Jari Tykkyläiselle (p. 050 516 8801).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi).

Haku on auki 13.9.2019 saakka. Menestystä hakuun!