Maankäyttöasiantuntija, Tonttiyksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2021

Espoon kaupungin tonttiyksikkö hakee asuntotonttien luovutustoiminnasta vastaavaa maankäyttöasiantuntijaa kasvavaan ja kehittyvään kaupunkiin.

Maankäyttöasiantuntijana pääset mukaan monipuolisiin maankäytön tehtäviin osana noin kahdenkymmenen ammattilaisen työyhteisöä. Pääpaino valittavan maankäyttöasiantuntijan tehtävissä on vastata asuinkerros- ja rivitalotonttien luovutuksen tonttihauista ja neuvotteluista, päätösten valmistelusta sekä niihin liittyvien erilaisten sopimusten ja asiakirjojen laatimisesta. Olet osaltasi mukana kehittämässä hakumenettelyitämme, niin puurakentamiseen, energiakysymyksiin kuin myös muihinkin painotuksiin liittyen. Myös asuntotontteihin liittyvä tonttivarannon kehittäminen on osa toimenkuvaa, yhteistyössä suuren kaupungin kaavoituksesta ja infrarakentamisesta vastaavien tulosyksiköiden kanssa.

Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään 10. ja 13.12.2021.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala, Esikunta / Tonttiyksikkö

Työaika: 36h 15 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta tonttien luovutukseen liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Katsomme eduksi maankäyttö- ja rakennuslain sekä kiinteistönmuodostuslain tuntemuksen.

Kaupunkiympäristön toimiala luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot