Maankäyttöasiantuntija, Tonttiyksikkö
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Espoon kaupungin tonttiyksikkö hakee maankäyttöasiantuntijaa kasvavan Espoon maankäytön kehittymisen näköalapaikalle.
Pääpaino valittavan maankäyttöasiantuntijan tehtävissä on vastata asuinkerros- ja rivitalotonttien luovutukseen liittyvistä tonttihauista ja neuvotteluista, päätösten valmistelusta sekä niihin liittyvien asiakirjojen laatimisesta. Myös asuntotontteihin liittyvät monipuoliset sopimusasiat sekä asuntotonttivarannon kehittäminen yhteistyössä kaavoituksen kanssa ovat osa toimenkuvaa.

Työpaikan nimi: Tekninen ja ympäristötoimi, Esikunta, Tonttiyksikkö
Työaika: 36 h 15 min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta tonttien luovutukseen liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Katsomme eduksi maankäyttö- ja rakennuslain sekä kiinteistönmuodostuslain tuntemuksen.

Haastattelut on suunniteltu pidettäviksi Teamsin välityksellä 1.10. klo 8.00-11.45, 4.10. klo 8.00-11.45 ja 5.10. klo 9.30-11.45 välillä.

Kaupunkiympäristön toimiala luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.
Esikunnassa huolehdimme toimialan johtamisesta, yhteisistä linjauksista ja strategian valmistelusta. Tehtäviämme ovat mm. kehittäminen, talouden suunnittelu ja ohjaus, henkilöstöhallinto, viestintä, alueprojektit sekä asunto- ja tonttipalvelut.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot