(Poistunut julkaisusta)

Maankäytön suunnittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme Tampereelle, Turkuun ja Ouluun
MAANKÄYTÖN SUUNNITTELIJAA

Maankäytön suunnittelijana pääset osaksi monialaisia yhdyskuntasuunnittelun projekteja yhdessä arkkitehtuurin, liikenteen, luonnon ja maiseman, energian sekä yhdyskuntatekniikan asiantuntijoidemme kanssa.  Toimeksiantomme vaihtelevat strategisista suunnitelmista kuntakaavoihin, niitä täydentäviin maisemaa- ja rakennettua kulttuuriympäristöä koskeviin selvityksiin, emätilamitoituksiin, rakentamistapaohjeisiin, korttelikaavioihin, havainnollistamiseen ja laajaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja osallisten kesken. Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja meillä Sinulla on mahdollisuus kehittyä haluamiisi tehtäviin.

Meillä työskentely 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on arkkitehdin, rakennusarkkitehdin, maanmittausinsinöörin, miljööinsinöörin tai muu soveltuva korkeakoulututkinto. Käytät sujuvasti toimisto- ja suunnitteluohjelmistoja. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat otetaan huomioon. Asiakaslähtöisyys, palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot (esiintymis- ja neuvottelutaidot) ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Onnistuminen viranomais- ja asiantuntijayhteistyössä on tärkeää.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 13.9.2019 mennessä.