Maankäytön suunnittelija (2)
Joensuun kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

KAKSI MAANKÄYTÖN SUUNNITTELIJAN VIRKAA

Joensuu on noin 77 000 asukkaan vetovoimainen ja rohkeasti uudistuva kaupunki. Yhdyskuntasuunnittelun 13 hengen yksikkö vastaa maankäytön ja liikenteen suunnittelusta. Tarvitsemme joukkoomme kaksi maankäytön suunnittelijaa.

Maankäytön suunnittelijat toimivat pääasiassa asemakaavoituksen, osayleiskaavoituksen ja maankäytön lupavalmistelun tehtävissä. Täsmälliset tehtävät sovitetaan valittavien henkilöiden vahvuuksien, koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. 

Virkoihin valittavilta edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kyseeseen voi tulla esimerkiksi insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto sopivalta alalta, arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkinto tai jokin muu suunnitteluvalmiuksia antava korkeakoulututkinto. 

Arvostamme suunnittelukokemusta (maankäytön suunnittelu, yleisten alueiden suunnittelu, rakennussuunnittelu), kaavan laatijan pätevyyttä, kykyä luonnosteluun ja vaihtoehtojen muodostamiseen, alan ohjelmistojen hallintaa, kykyä toimia luontevasti ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä noudatetaan kuntien teknistä sopimusta. Palkkaryhmä on II. Maankäytön suunnittelijan tehtäväkohtainen palkka ilman lisiä on nyt hieman yli 3100 €/kk. 

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Koeaika on 6 kuukautta. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/toihin-kaupungille 

Hakuaika päättyy 8.6.2020 klo 15.00. Haastattelut järjestetään Joensuussa kesäkuussa. Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Valinta pyritään tekemään heinäkuun alussa. 

Lisätietoja antaa kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen (juha-pekka.vartiainen@joensuu.fi, p. 050 5380708).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1360410
  • Tehtäväalue: Julkishallinto/järjestöt, Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu
  • Lisätietoja antaa: Kaavoituspäällikkö Juha-Pekka Vartiainen (juha-pekka.vartiainen@joensuu.fi, p. 050 5380708).