(Poistunut julkaisusta)

Maankäytön osastopäällikkö
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Haemme Ouluun
MAANKÄYTÖN OSASTOPÄÄLLIKKÖÄ

Osastopäällikkö johtaa ja kehittää Oulun maankäyttöosaston toimintaa, vastaa uusien toimeksiantojen hankinnasta ja tekee tuloksellista yhteistyötä Swecon eri toimialojen asiantuntijoiden kanssa. Osastopäällikkönä pääset jatkamaan monipuolisen ja ison suunnittelijajoukon (13 työntekijää) suunnittelupalveluiden kehittämistä. Teemme kuntakaavoja, kehittämissuunnitelmia ja selvitystöitä sekä pitkäaikaisille että uudemmille asiakkaille. Toimiva yhteistyö Etelä-Suomen maankäytön asiantuntijoiden kanssa vahvistaa markkina-asemaamme.

Etsimme kokenutta asiantuntijaa monipuolisiin kaavoituksen ja maankäytön suunnittelutehtäviin. Tarvitsemme sinua erityisesti vetämään asemakaava- ja yleiskaavahankkeita kuntien ja yksityissektorin toimeksiannoissa, jonka lisäksi toimit asiantuntijana muissa monialaisissa hankkeissamme. Sinua kiinnostavat esimiestehtävät ja projektimyynti.

Meillä työskentely 
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on arkkitehdin tai muu sopiva ylempi korkeakoulututkinto sekä aiempaa kokemusta monipuolisista kaavoitustehtävistä konsultilla/kunnan palveluksessa. Sinulla on FISE-rekisterin mukainen kaavan laatijan pätevyys. Olet innostunut myynti- ja asiakastyöstä. Aiempi kokemus esimiestehtävissä katsotaan eduksi. Käytät sujuvasti toimisto- ja suunnitteluohjelmistoja. Tehtäväkenttäsi muotoutuu tavoitteittesi, kokemuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Asiakaslähtöisyys, palveluasenne sekä hyvät vuorovaikutustaidot (esiintymis- ja neuvottelutaidot) ovat tarpeellisia ominaisuuksia. Onnistuminen viranomais- ja asiantuntijayhteistyössä on tärkeää.

Hakeminen
Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 13.9.2019 mennessä.