(Poistunut julkaisusta)

Maankäytön asiantuntija
Caruna

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Haemme Sähköverkot-yksikköön maankäytön asiantuntijaa jakamaan hyvää energiaa ja vastaamaan siitä, että sähköverkon sijoittaminen tapahtuu kiinteistön omistajien maille yhteistyössä, hyvänä naapurina.

Maankäytön asiantuntijana vastaat Carunan maankäyttö- ja sijoitussopimuksien periaatteista ja pysyvän haitan korvaustasojen määrityksestä. Osallistut maankäyttö- ja ympäristölainsäädäntöön liittyvään edunvalvontaan ja kehitystyöhön. Kehität ja koulutat uusia toimintamalleja Carunan maankäytön hallintaan. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden eri sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme ja ohjaat urakoitsijoita sijoitussopimusneuvotteluissa. Maankäytön asiantuntijana toimit suoraan maanomistajarajapinnassa Carunan edustajana. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Espoon Leppävaarassa moderneissa toimitiloissamme.

 

Tarjoamme

Carunalaisena pääset toimimaan monipuolisella alalla, joka on elintärkeä koko Suomen arjen toimivuuden takaajana. Energia-ala ja sähkönsiirto ovat juuri nyt mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa, joten maankäytön asiantuntijana pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja tekemään työtäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti suoraan asiakasrajapinnassa.
Työnantajana Caruna on energinen ja ketterä. Olemme Suomen johtava sähkönsiirtoyhtiö ja oman alamme ykkönen, mutta kulttuuriimme kuuluu toimia ihmislähtöisesti ja uutta keksien sekä kokeillen. Meillä saat tilaa oppia, kehittyä ja ottaa vastuuta heti ensimmäisestä päivästä alkaen! Työhyvinvointi, työssä jaksaminen ja reilu palkitseminen ovat mielestämme tärkeitä asioita. Ne takaavat, että carunalaisilla riittää hyvää energiaa niin työhön kuin vapaa-ajallekin. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen tarjoamalla konkreettisia etuja, palveluita ja aktiviteetteja osana työsuhdetta.
 

Odotamme

Edellytämme sinulta vähintään korkeakoulutason tutkintoa tehtävään soveltuvalta alalta, ja muutaman vuoden työkokemus tuo varmuutta työskentelyysi. Eduksesi luemme, jos olet kerännyt aikaisempaa kokemusta sähköverkkoliiketoiminnasta. Työ maankäytön asiantuntijana vaatii hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja suomen kielellä, ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan myös eduksesi. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi asiakaspalveluasennetta, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista asennetta uuden oppimiseen. Työhön liittyy matkustamista Carunan verkkoalueilla.

Lisätietoja

Oletko valmis jakamaan hyvää energiaa? Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi viimeistään 27.2.2018. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Haastattelut saatetaan aloittaa ennen hakuajan päättymistä.
Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa verkkopäällikkö Henrik Suomi:
henrik.suomi@caruna.fi tai puh. 040 727 4628.