(Poistunut julkaisusta)

Maanhankintainsinööri Helsinkiin
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haemme asiantuntijaa maanhankintaan pääkonttorillemme Helsinkiin.

Tehtäväsi tulee sijoittumaan liiketoiminnan kehitys -yksiköömme maanhankinnan tiimiin. Päätehtäviäsi ovat maanhankintaan ja paikkatietoon liittyvät monialaiset tehtävät.

Sinun roolisi

Työnkuvaasi kuuluvat maanhankintavaiheen monipuoliset tehtävät, kuten esimerkiksi tonttiaihioiden etsiminen, erilaiset selvitykset, yhteydenotot maanomistajiin ja tarjousasiakirjojen laatiminen. Kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voivat lukeutua myös sopimusneuvottelut sekä transaktiot. Vastaat paikkatietoalustamme ylläpidosta ja kehittämisestä.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (Esim. DI). Hyvän pohjan työskentelylle antavat esimerkiksi kiinteistötalouden opinnot. Etsimältämme henkilöltä löytyy aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, paikkatieto-osaamista sekä järjestelmällinen ja oma-aloitteinen työote. Erityisesti arvostamme myös osaamista asuntoliiketoiminnasta ja kaupunkisuunnittelusta sekä kiinnostusta tulevaisuuden asumisratkaisuja ja kaupunkikehitystä kohtaan. Toivomme sinulta myös rohkeaa lähestymistapaa työtehtäviä kohtaan sekä innostusta toiminnan kehittämiseen. 

Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa Portfolio- ja maanhankintapäällikkö Katariina Haigh, 010 4002 755, katariina.haigh@bonava.com

Hae tehtävään alla olevan hakupainikkeen kautta, mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Bonava

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.

Rakenna tulevaisuutesi

Join our journey