(Poistunut julkaisusta)

Maanhankinnan asiantuntija
Skanska

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020

Haemme maanhankinnan asiantuntijaa Helsinkiin

Maanhankinnan asiantuntijana keräät, ylläpidät, analysoit ja tuotat maanhankintaan liittyvää tietoa johdon ja liiketoiminnan tueksi. Ylläpidät ja raportoit tonttivarantoamme koskevia tietoja sekä hankit ja analysoit kiinteistö-, kaavoitus- ja kauppahintatietoja, hyödyntäen paikkatieto-osaamistasi. Lisäksi osallistut tonttitarjousten ja investointiesitysten valmisteluun. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että pääsemme rakennuttamaan ja rakentamaan paikoille, joille asiakkaamme haluavat.

Menestyt tehtävässä, koska olet analyyttinen, tarkka ja viihdyt raportointitehtävien parissa. Työskentelet osana maanhankintatiimiä ja raportoit maanhankintajohtajalle. Työnkuvaasi tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Toivomme sinun voivan työskennellä ensisijaisesti Helsingin pääkonttorillamme, mutta soveltuvan henkilön kanssa olemme valmiita keskustelemaan työpisteestä myös jollain muista toimistoistamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, kaupallinen tai maantiede)
  • valmiutta hyödyntää erilaisia ohjelmistoja, erityisesti hyvää Excel-osaamista
  • analyyttisyyttä, tarkkuutta ja huolellisuutta
  • hyvää englannin kielen kirjallista taitoa
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan paikkatieto-osaaminen (ArcGIS).

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.9.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Maanhankintajohtaja Jussi Järvelä (p. 040 082 7826, jussi.jarvela@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista torstaisin 10. ja 17.9. klo 12-16. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!