(Poistunut julkaisusta)

Maalinvalmistajia
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme 

MAALINVALMISTAJIA  

Pitäjänmäen tehtaalle tuotantotehtäviin.

Avoimia paikkoja on kaksi, joista toinen on määräaikainen elokuun 2021 loppuun ja toinen vakituinen.

Maalinvalmistajan tehtäviin kuuluvat pakkauskoneiden, 
valmistuslaitteiston ja annostelujärjestelmien käyttö sekä prosessin ohjaus. 
Työskentely tapahtuu 2 -vuorotyönä.  

Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?  

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet vastuullinen sekä oma-aloitteinen. Haluamme Teknoksella parantaa jatkuvasti toimintaamme ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia. Haluammekin, että nämä näkyvät sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi. Työ voi olla ajoittain fyysistä, joten toivomme, että kykenet ja haluat työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä, kuten esimerkiksi nostot ja annostelut. Tehtävä edellyttää kohtalaista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää.     

Arvostamme: 

  • Kemian alan ja/tai automaatioprosessien tuntemusta 

  • Aiempaa työkokemusta tuotannossa / teollisuudessa 

  • Tietotekniikan perustaitoja 

  • Lean-perusosaamista 

Tarjoamme sinulle:  

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, kuntosalin sekä kattavat työterveyden palvelut.  

Haemme yhtä henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2021 loppuun ja yhtä henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 29.10.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelosi.

Kuinka voit ottaa yhteyttä?  

Kysymyksiisi vastaa Pitäjänmäen tuotantopäällikkö Mikko Peura, puh. 0950609707. Mikkoon saat parhaiten yhteyden soittamalla joko 21.10 klo 9-10 ja 26.10 klo 9-10.