(Poistunut julkaisusta)

Maalinvalmistajia
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme     

MAALINVALMISTAJIA

Pitäjänmäen ja Rajamäen tehtaiden tuotantotehtäviin kevään ja kesän 2020 sesonkiin. 

Haemme Helsinkiin Pitäjänmäelle ja Nurmijärvelle Rajamäelle tehtaillemme neste- ja jauhemaaliosastojen tuotantotehtäviin maalinvalmistajia määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti ja päättyvät elokuussa.

Työskentely tapahtuu 2 -ja 3-vuorotyönä. Maalinvalmistajan tehtäviin kuuluvat pakkauskoneiden, valmistuslaitteiston ja annostelujärjestelmien käyttö sekä prosessin ohjaus.    

 Odotamme sinulta: 

  • vähintään 18 vuoden ikää

  • kohtalaista suomen kielen taitoa

  • vastuullista ja oma-aloitteista työskentelytapaa

  • turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeä asia. Haluammekin, että se näkyy sekä asenteessasi että kaikessa toiminnassasi

  • kykenet ja haluat työskennellä myös fyysisissä työtehtävissä, kuten esimerkiksi nostot ja annostelut.     

Arvostamme:

  • kemian alan ja/tai automaatioprosessien tuntemusta

  • aiempaa työkokemusta tuotannossa / teollisuudessa

  • tietotekniikan perustaitoja

  • lean-perusosaamista.   

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen maalinvalmistamisen saloihin. Lisäksi apunasi ovat osaavat ja innostavat työkaverit.

Tarjoamme sinulle: 

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin ja liikuntaryhmät sekä kattavat työterveyden palvelut.

Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja päättyvät elokuussa 2020. 

Kuulostaako tämä sinun tulevalta työpaikaltasi?  

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 20.helmikuuta 2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan hakemuskirjeen ja ansioluettelosi.

Kuinka voit ottaa yhteyttä? 

Kysymyksiisi vastaavat Rajamäen jauhemaalituotannon tuotantopäällikkö Vesa Viljamaa, +358 43 826 8422 tai Pitäjänmäen tuotantopäällikkö Jussi Vahlfors, +358 950 609 306. Hänet tavoittaa parhaiten maanantaisin 07:00-08:00 ja 14:30-15:30 sekä torstaisin 07:00-08:00 ja 14:30-15:30. Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla.