(Poistunut julkaisusta)

Maalin sävyttäjä päivätyöhön
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Etsitkö pitkäaikaista paikkaa päivävuorossa?

Etsimme asiakkaallemme Hakkilaan maalin sävyttäjää varastoympäristöön. Kyseessä on lämmin, noin kolmenkymmenen henkilön varasto, johon etsitään äitiysloman tuuraajaa. Kyseessä on alkuun noin vuoden määräaikaisuus, mutta hyvin työssä pärjäävälle henkilölle voidaan tarjota jatkoa varastotehtävissä. Aloitus työssä on heti, kuitenkin viimeistään syyskuun aikana. Työtä tehdään arkisin klo 8-16.

Pääasiallinen työtehtäväsi on maalin sävyttäminen sävytyskoneilla. Lisäksi teet tehtäviisi kuuluvat siirrot Logmaster-ohjelmalla. Tehtävä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä nostelet päivän aikana 25kg maalipurkkeja. Tämän lisäksi työnkuvaasi kuuluu myös muut yleiset varastotehtävät, kuten pahvisten myymälätelineiden kasaus.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, sillä tarjoamme tehtävään kattavan perehdytyksen. Katsomme eduksesi kokemuksen esimerkiksi tuotanto- tai varastotyöstä sekä alaan kuuluvan tutkinnon esimerkiksi pintakäsittelystä.

Hakemamme henkilö on motivoitunut, ahkera, tunnollinen, omatoiminen ja oppimiskykyinen työntekijä, joka pystyy sitoutumaan tehtäviin pitkäaikaisesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi heti. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.