(Poistunut julkaisusta)

Maaliikenneopas Helsinki-Vantaan lentoasemalle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

Haluatko päästä osaksi lentoaseman hektistä ja kansainvälistä ympäristöä, jossa tehtäviisi kuuluu liikkua aina sinne missä apua tarvitaan? Etsitkö työtä, jossa saat nauttia asiakkaiden kohtaamisista, raikkaasta ulkoilmasta sekä työvuoroista, joita tehdään 24/7 viikossa?

Haemme nyt Helsinki-Vantaan lentoasemalle säänkestävää maaliikenneopasta tehtävään, jossa huolehditaan lentoaseman parkki- ja terminaalin ulkoisten alueiden sujuvuudesta. Työsuhde on määräaikainen, jossa työt alkavat 15.6. tai sopimuksen mukaan ja kesto on alkuun vuoden 2019 loppuun.

Lentokentällä työskentelyssä opit moniosaajaksi

Työtehtäviisi kuuluu lentomatkustajien sekä ajoneuvojen monipuolinen palvelu lentoaseman ulkoalueilla. Tyypillinen päiväsi voi koostua mm. matkustajien ohjaamisesta ja opastamisesta takseihin, juniin ja busseihin. Välillä työpanostasi saatetaan tarvita esimerkiksi parkkihallissa auton käynnistykseen tai eksyneiden matkatavarakärryjen saattamiseen oikealle paikalle. Ruuhkahetkinä tehtäviisi voi kuulua myös liikenteenohjausta - tehtävä on siis hyvin monipuolinen.

Etsinnässä makea tyyppi, jota ei ole kuitenkaan tehty sokerista

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet hyvä tyyppi, pidät asiakaskokemusta tärkeänä ja nautit ulkona työskentelystä säällä kuin säällä. Tärkeintä on, että sinulla on motivaatio ja asenne kohdillaan, takataskustasi löytyy B-ajokortti ja puhut sujuvasti suomea sekä englantia. Pääsääntöisesti työtä tehdään tiiminä, mutta aika ajoin sinun tulee myös pystyä työskentelemään ja tekemään päätöksiä itsenäisesti. Helsinki-Vantaan lentoasema ei koskaan nuku, joten odotamme sinulta valmiutta työskennellä 24/7.

Osaksi kansainvälistä ja innostavaa työyhteisöä

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn kansainvälisessä ja mielenkiintoisessa työympäristössä huipputiimissä, jossa huumori kukkii ja töitä tehdään aina sään ja asiakkaiden ehdoilla. Työantaja tarjoaa myös kilpailukykyisen palkan lisineen, sekä hyvät työsuhde-edut. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään poliisin laatima turvallisuusselvitys sekä huumausainetestaus, joiden läpäisemiset ovat edellytys työsuhteen solmimiselle.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään 20.5. Mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää, soita Emilialle 040 553 6884. Emilian tavoittaa keskiviikkona 23.5. klo 13-14 ja perjantaina 25.5. klo 12-13.