(Poistunut julkaisusta)

Maalaustyöntekijä teollisuuteen
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme Vaasaan MAALAUSTYÖNTEKIJÄÄ tuotannon tehtävään.

Kyseessä on teollisuusmaalaustyö tehdasympäristössä. Tuotteet maalataan ruiskulla, joten työ vaatii tarkkuutta. Työssä suoriutuminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa, joustavaa asennetta ja tiimityötaitoja. Työtä tehdään yhteistyössä muiden kanssa. Odotamme hakijoilta valmiutta vuorotyöhön (myös 3-vuorotyö tarvittaessa). Eduksi on alan koulutus ja työkokemus teollisuusympäristöstä, maalauksesta tai kokoonpanosta. Työympäristö on suomenkielinen.

Tarjoamme mahdollisuuden kartuttaa työkokemusta ja osaamista teollisuudessa, hyvän perehdytyksen ja mukavan työporukan. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikaisuus vuoden 2019 loppuun, jonka jatkuminen on myös mahdollista.

Käsittelemme hakua koko ajan myös hakuajan kuluessa, joten tehtävää kannattaa hakea heti osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja voit kysyä henkilöstökonsultti Susanna Kytöharjulta (p. 040 182 6540, susanna.kytoharju@adecco.fi). Viimeinen hakupäivä on 15.9.2019.

Meille Adeccolaisille vuokratyöntekijöistä huolehtiminen on sydämen asia, joten jos työllistyt meille, olet hyvissä käsissä. Tarjoamme myös työterveyshuollon yhteistyökumppanimme Terveystalon kautta.