(Poistunut julkaisusta)

Maalaustöiden työnjohtaja, vakituinen
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Etsimme asiakkaallemme LTU Asunnot Oy:lle työnjohtajaa maalausalalle!

LTU – pintaa syvemmin

LTU on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka palvelee vuosien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla uudisasunto-, toimitila- ja saneerauskohteissa Uudellamaalla.

Kokonaisvaltainen laatumme muodostuu tasokkaasta työnjäljestä, pitävistä aikatauluista, työturvallisuudesta ja sujuvasta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa.

Palkittuna alan edelläkävijänä ja asiakkaidemme vahvana kumppanina kehitämme jatkuvasti uusia, tehokkaampia toimintamalleja. Myös tulevaisuudessa asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä lopputulokseen.

Mitä etsimme: 


Etsimme asiakkaamme osaavaan joukkoon kehityskelpoista työnjohtajaa. Tarjoamme mahdollisuuden edetä urallasi ja päästä kehittymään maalausalan työnjohtajana. Vaatimuksena on muutaman vuoden kokemus sekä vahva osaaminen maalaus- tai rakennusalalta. Lisäksi sinulla on halu kehittää ja uudistaa alaa. Vastaat tehtävässäsi kohteiden työnjohdosta sekä laatu-, aikataulu-, turvallisuus- sekä kustannustavoitteiden saavuttamisesta ja vastaat tuloksesta tuotantopäällikölle. Tunnet alan sopimuskäytännöt sekä asiakasyhteistyöhön liittyvät vastuut ja rakennusalan määräykset. Toivomme, että sinulla on halua työskennellä esimiehenä ja koutsata tiimisi kannustavalla otteella haluttuun lopputulokseen. Vastaat työnjohtajana samanaikaisesti useammasta uudispuolen työmaasta, joten olethan valmis käärimään hihat ylös ja tarttumaan omatoimisesti töihin!

Mitä odotamme hakijalta:

Sinulla on kokemusta työmaiden eteenpäin viemisestä. Edellytämme täsmällistä, vastuullista ja ahkeraa työotetta. Olet omatoiminen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Pintakäsittelyalan-/ teknisenalan-/ rakennusmestarin koulutus katsotaan eduksi, mutta alan kokemus ja oikeanlainen asenne on tätäkin tärkeämpää!

Odotamme  työnhakijoilta:

  • rakennusalan koulutus tai vastaava työkokemus
  • kokemus työnjohtotehtävistä eduksi
  • joustavuutta ja huolellisuutta sekä hyvä stressinsietokyky
  • tiimityöskentelytaitoa
  • rehtiä ja reipasta asennetta työtä kohtaan
  • voimassa olevaan työturvallisuuskorttia
  • suomen kielen taitoa, eduksi katsomme osaamisen myös venäjän kielestä
  • B ajokorttia

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen työn ja vakituisen työsuhteen luotettavan yrityksen palveluksessa. Tukenasi sinulla on mukava, tiivis tiimi, ja asianmukaiset työkalut. Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? 

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle HR konsultille Laura Honkaselle numeroon 050 537 4289. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti!