(Poistunut julkaisusta)

Maalaustaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Etsimme maalaustaitoista rakennustyöntekijää riveihimme!

Sinun ei välttämättä tarvitse olla vielä alan ammattilainen, mutta kuitenkin jonkin verran maalaus- ja rakennustöitä tehnyt tekijä! Kyseessä on saneerauskohde Tampereen keskustan tuntumassa, jossa on tarjolla kellaritilojen, varaston ja teknisten tilojen maalausta. Työvälineinä toimii pääasiassa siveltimet ja telat. Huolelliselle ja motivoituneelle tekijälle olisi tiedossa pitkä työrupeama! Palkkauksen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. 

Työ alkaa sovitusti joulukuun aikana. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30. Palkan maksamme aina kokemuksesi ja maalausalan TES mukaisesti. 

WorkPower on alalla jo 17 vuotta toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöalan yritys. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuina ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen raksatiimi on myös sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan. Käy kurkkaamassa sensuroimattomat palautteet meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/!

Laita hakemus meille tulemaan, jossa kerrot kokemuksestasi sekä sinua kiinnostavista työtehtävistä. Sovitaan sen jälkeen yhdessä haastatteluaika. Tällä hetkellä takaamme rekrytointiprosessien sujuvuuden käyttämällä videohaastattelua! 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: rakennustyöntekijä, maalaustyö, saneeraus, työkohde, kokoaikatyö, Tampere, Pirkanmaa