(Poistunut julkaisusta)

Maalauslinjastonhoitaja Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Etsimme ripustelijaa / maalauslinjanhoitajaa teollisuuden asiakkaallemme Orimattilaan.

Työssäsi vastaat tuotantolaitoksen maalauslinjan ajosta, tarkkailet työn laatua sekä teet tarvittavia korjauksia. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työssä on paljon linjojen lastausta ja purkua. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta tärkeintä on kiinnostus fyysisen työn tekoon ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat myöhälle syksyyn. Olethan valmis sitoutumaan töihin ainakin lokakuun loppuun saakka.

Työ on 2-vuorotyötä (työajat vuoroviikoin 06-14 ja 14-22).

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi hyvässä porukassa. Työt alkavat kauttamme määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvalla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit niin käy jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa barona.fi. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Mahdollisiin lisätietoihin tehtävästä saat vastauksen Baronalta joko sähköpostitse tai puhelimitse: 050 572 4853 / mari.yla-uotila@barona.fi.