(Poistunut julkaisusta)

Maalauslinjaston ripustelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Etsimme reipasta ja ripeää tyyppiä Orimattilaan maalauslinjastolle ripustelijaksi asiakasyritykseemme.

Ripustelijan työssä vastaat maalauslinjaston linjan lastauksesta ja purkamisesta asiakasyrityksen valmistamista tuotteista. Lisäksi kuljetat tuotteita eteenpäin ja pääset ajamaan trukkia (valmista ajo-osaamista ei vaadita). Työ on fyysistä, sisältää paljon nostelua ja vaatii ripeää työotetta. Mikäli etsit työtä, missä ei tarvitse pysyä paikallaan ja pääsee liikkumaan, niin tässä voisi olla oikea työ sinua varten. Työt alkavat huhtikuun aikana heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus tehdään myöhälle syksyyn. Olethan valmis sitoutumaan töihin ainakin lokakuun loppuun saakka. Hyvin työssään pärjäävällä on myös erinomainen mahdollisuus saada vakituinen työsuhde asiakasyrityksestämme.

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen (työajat vuoroviikoin 06-14 ja 14-22).

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta niitä ei edellytetä, sillä kaikki tehtävät opetetaan. Tärkeintä on kiinnostus ja valmius fyysisen työhön ja reipas asenne työntekoon.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uusia taitoja hyvässä porukassa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Haastattelemme hakijoita jo lähiviikkoina, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi.

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.