Maalauslinjanhoitaja Orimattilaan
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2017

Haemme asiakasyrityksellemme maalauslinjanhoitajaa Orimattilaan. Mikäli etsit pidempää työsuhdetta fyysisen työn parista, niin tässä voi olla juuri sopiva työpaikka sinulle.

Työssäsi vastaat tuotantolaitoksen maalauslinjan ajosta, tarkkailet työn laatua sekä teet tarvittavia korjauksia. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työhön kuuluu linjojen lastausta ja purkua. Eduksi katsotaan teollisuustyön kokemus sekä aikaisempi maalien / maalauslaitteiden kanssa työskentely.

Aiempi kokemus vastaavista töistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on kiinnostus fyysiseen työhön sekä reipas asenne työntekoon ja tottakai halu oppia uusia tehtäviä. Edellytämme hakijoilta tarkkaa ja täsmällistä luonnetta, sekä korkeaa laatuvaatimustasoa.

Työ on vuorotyötä, joten löytyyhän sinulta mahdollisuus ja kiinnostusta sekä 2- että 3-vuorotyöhön.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi hyvässä porukassa. Työt alkavat kauttamme määräaikaisella sopimuksella, mutta työstään hyvin suoriutuvalla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme siis yritykseen pääasiassa pidempiaikaista työntekijää.

Työt alkavat pikaisella aikataululla heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä aikaile vaan jätä hakemus heti. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työ- ja koulutustaustastasi.

Mahdollisia lisätietoja voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta mari.yla-uotila@barona.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1083277
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.12.2017
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Orimattila