Maalauskoneenhoitaja Siparila Oy:lle Parkanoon
Siparila Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2021

Siparila Oy on rakentamisen ja sisustamisen kumppani. He innostuvat puun mahdollisuuksista ja haluavat tarjota mahdollisuuden käyttää aitoa puuta luovasti, ennakkoluulottomasti ja yksilöllisesti. Lisätietoa Siparilasta saat heidän kotisivuiltaan www.siparila.fi

Etsimmekin nyt Siparilalle Parkanoon

MAALAUSKONEENHOITAJAA

vakituiseen ja kokoaikaiseen (40h/viikko) työsuhteeseen.

Työtehtäväsi koostuvat maalausautomaatin käyttötehtävistä paneeli- ja listatuotteille. Tehtäviisi kuuluu laittaa maalit maalauskoneeseen ja säätää arvot kohdilleen. Tämän jälkeen syötät paneeli- ja listatuotteita koneeseen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laadunvalvontaa sekä mahdollisesti kittausta. Työtä tehdään tällä hetkellä arkena klo 07.00-15.30, mutta työtä saatetaan tehdä tulevaisuudessa kahdessa vuorossa, joten sinulta tulee löytyä vuorotyövalmius.

Odotamme sinulta motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan, reipasta työskentelyotetta sekä tarkkuutta. Toivomme, että olet halukas kehittämään itseäsi ja olet valmis oppimaan uutta. Työkokemus puualalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on oma-aloitteisuus ja reippaus työssä! Toivomme sinulta myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Tehtävään tarjotaan hyvä perehdytys ja sinulla on työssäsi tukena tiimisi osaavat työtoverit.

Työsuhteessa noudatetaan puusepän teollisuuden työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Jos vastauksesi on kyllä, niin haethan tehtävää pikaisesti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 27.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Noora Heinonen, p. 040 482 4608 (arkena klo 8-16), noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500000
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Parkano