Maalauskoneenhoitaja Linjateräs Oy:lle Tampereelle
Linjateräs Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

"Linjateräs Oy perustettiin vuonna 1965 ja ensimmäinen automaattinen maalauslinjamme starttasi 1970-luvulla. Siitä asti olemme vakavaraisena perheyrityksenä kehittäneet uusia innovaatioita ja kasvattaneet toimintaamme asiakkaidemme parhaan edun mukaisesti - määrätietoisesti ja haasteita kaihtamatta.

Korkea laatu on meille äärimmäisen tärkeää. Tarkan laadunvalvonnan ja toiminnanohjauksen ohella henkilöstöämme koulutetaan koko ajan. Seuraamme alan trendejä tarkasti, jotta pystymme tarjoamaan sinulle laatua paitsi tänään, myös jatkossa. Haluamme olla markkinoiden laadukkain kokonaisratkaisujen tarjoaja. Laadukkuus eri aspekteineen mahdollistaa laatujohtajuuden. Linjateräkselle on myönnetty sekä ISO 9001:2015 laatusertifikaatti että ISO 14001:2015 ympäristösertifikaatti.

Haluamme toimia esimerkillisesti kaikin tavoin ja henkilöstömme työterveys ja -turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Siksi toteutamme erilaisia turvallisuutta parantavia ratkaisuja ja monitoroimme niitä koko ajan. Siisteys on myös osa laatua ja turvallisuutta, josta pidämme huolen joka päivä."

Etsimme nyt Linjateräs Oy:n ammattitaitoiseen ja huumorintajuiseen tuotannon tiimiin uutta työtoveria

MAALAUSKONEENHOITAJAN

työtehtäviin. Kyseessä on vakituinen työsuhde ja valittu henkilö työllistyy suoraan Linjateräksen omaksi työntekijäksi. Työ on kokoaikainen (40 h/vko).

Märkämaalaukseen verrattuna pulverimaalaus parantaa huomattavasti tuotteen korroosiokestävyyttä ja siinä ei ole valumia. Pulverimaali myös pyöristää tuotteen teräviä kulmia. Sileä, tasainen ja kiiltävä maalipinta viimeistelee lopputuotteen arvokkaan näköiseksi. Työhösi kuuluu siis tämän prosessin koneenhoitajana toimiminen. Tehtäviisi kuuluu asetuksien säätäminen, tuotteen pulverimaalausprosessin seuraaminen, laaduntarkkailu sekä muita koneenkäyttöön liittyviä tehtäviä.

Menestyt tehtävässä, jos olet tarkka, laatutietoinen ja kärsivällinen. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä teollisuudessa.

Teet työtä kolmessa vuorossa arkena (viikko aamua, viikko iltaa, viikko yötä).

Palkkauksesi sovitaan osaamisesi mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn 2021 aikana.

Hyvä yhteishenki ja fiilis ovat toimivan yrityksen perusta. Vaikka työ, sen laatu ja muut työhön liittyvät seikat otetaankin aina vakavasti, itseään ei aina tarvitse ottaa. Huumori, yhdessä oleminen ja yleinen positiivisuus kuuluvat tärkeänä osana Linjateräksen ilmapiiriin. Toivomme siis sinulta, että jaat nämä arvot Linjateräksen kanssa.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, niin kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Haethan tehtävää kotisivujemme www.adecco.fi kautta mahdollisimman pian, koska aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Haethan tehtävää kuitenkin viimeistään 24.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta rekrytointikonsultti Noora Heinonen, p. 040 482 4608 (arkena klo 8-16), noora.heinonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1507895
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Noora Heinonen (noora.heinonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Tampere