Maalari
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme MAALARIA 

Työt ovat pääosin eri työmaa-, saneeraus- sekä omakotitalokohteissa, niin ulko- kuin sisätöissä. Alustavasti tarjolla on noin 2-3 kuukauden työrupeama, jonka jatkoa tarkastellaan hyvissä ajoin kevättä ja kesää silmällä pitäen.

Tarjoamme tekijöille:

- mahdollisuuden työllistyä alkuvuodesta aina kevääseen/kesään asti

- paikan osoittaa kykynsä erinomaisesti johdetun ja eteenpäin menevän maalausyrityksen riveissä

- kilpailukykyisen palkkauksen

Odotamme hakijoilta koulutusta tai kokemusta maalaustöistä. Työkohteiden sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuudesta on etua. Kuljetus työkohteisiin järjestyy tarvittaessa.

Voit hakea työpaikkaa oheisen linkin kautta, tai laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen sami.ikavalko@lisapalvelu.net. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja paikat täytetään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätiedot asiaan liittyen, arkisin klo 10-15:

Sami Ikävalko

044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545894
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Lahti