Maalari
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Terve! Etsimme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulla sijatseville rakennustyömaille ammattitaitoisia ja kokeneita maalareita. Työ pitää sisällään sisä-ja ulkomaalauksia pensselillä, telalla ja ruiskulla kokemuksesi mukaan. 

Odotamme hakijalta:
Edellytämme aiempaa kokemusta maalauksista, sillä etsimämme henkilö kykenee itsenäiseen työhön. Motivaatio uuden oppimiseen ja kyky omaksua uusia asioita nopeasti ovat kuitenkin avainasemassa. Lisäksi toivomme reipasta ja jämäkkää asennetta. Huolellinen ja tarkka työnjälki on erittäin tärkeää. Maalarin tehtävät edellyttävät monipuolisia käytännön taitoja ja käsityötaitoja. Maalarin on tunnettava sisä-ja ulkopintojen käsittelytekniikat sekä niissä käytettävät paikkaus-, pohjustus-, maalaus- ja lakkaustarvikkeet. Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä.

Tarjoamme sinulle:
Pääset työskentelemään monipuolisien ja vaihtelevien työtehtävien parissa. Tässä tehtävässä palkka määräytyy talonrakennusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Osaavalla ja motivoituneella tekijällä on oiva mahdollisuus pitkäänkin työskentelyyn asiakasyrityksessämme. Saat meiltä käyttöösi laadukkaat työvaatteet sekä aurinkoisen HR-tiimin tuen menestystäsi tukemaan. 

Hakuprosessi:

Mikäli kuvaus täsmää sinuun, jätä hakemuksesi jo tänään! Kuvaile hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamistasi ja työkokemustasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Videohaastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien maalareiden löydyttyä. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: maalari, maalaus, rakennusala, Vantaa, Helsinki, Espoo, Pääkaupunkiseutu, Uusimaa

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477179
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa