Maalari
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Etsitkö töitä Kuopion alueelta? Oletko pintakäsittelyn ja maalauksen moniosaaja? Hienoa, nyt olisi mielenkiintoinen maalauspesti tarjolla!

Haemme nyt pikaisella aikataululla MAALAREITA asiakkaallemme huoneistoremontteihin.

Työkohteet ovat pääsääntöisesti kerros- tai omakotitaloja Kuopion ja Siilinjärven alueilla.

Odotamme sinulta itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhösi sekä kokemusta maalauksesta, tasoituksesta ja tapetoinnista. Arvostamme erityisesti ahkeruutta, tarkkaa työn jälkeä ja luotettavuutta työntekijänä. Tehtävä edellyttää sinulta työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Työaika on 8 h/ päivä, ma - pe. Työtä tehdään aluksi aina muutama viikkoa kerrallaan asiakkaamme tarpeiden mukaisesti. Osaavilla työntekijöillä on mahdollisuus pidempiaikaiseen yhteistyöhön. Palkkaus neuvoteltavissa. 

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa mahdollisimman pian tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Haastattelemme hakijoita pikaisella aikataululla. Työn aloitus HETI sopivan henkilön löydyttyä.  Lisätietoja tehtävästä voi kysellä leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot