Maalari
Enersense

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Etsimme ulkomaalaria julkisivuja maalaamaan kesäkaudeksi Ouluun. Tässä työssä pitää olla halua työskennellä koko kesä ulkona, sekä reipasta ja omatoimista otetta työhön. Sinun tulee tulla toimeen myös muiden kanssa. Työt alkavat nopealla aikataululla sopimuksen mukaan.

Edellytämme, että sinulla on aikaisempaa maalauskokemusta. Rakennuspuolen työkokemus on myös eduksi.Omaa autoa tarvitset kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen. Työturvallisuuskortti pitää olla voimassa töiden alkaessa, mutta sen kerkeämme tarvittaessa yhdessä hoitaa kuntoon. Kesäkauden jälkeen mahdollista jatkaa meillä hommissa muissa sopivissa työtehtävissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Maalari
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
 Oulu
TYÖN KESTO: Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan sopimuksen mukaan. Etsimme työntekijötä asiakkaallemme kesäsesonkiin syksyyn asti.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta vastaavasta työstä
-Työturvallisuuskortin
-Asennetta työntekoa kohtaan
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa, niin me kerrotaan lisää :
-Timo Ojanen, 050 475 5057 tai timo.ojanen@enersense.com

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot