(Poistunut julkaisusta)

Maalari
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2020

Haemme asiakasyrityksellemme

MAALARIA työskentelemään pääosin eri saneerauskohteissa. Töitä on tarjolla kokoaikaisesti ympäri vuoden, työkohteet sijaitsevat Lahdessa sekä pääkaupunkiseudulla.

Odotamme sinulta koulutusta tai kokemusta maalauksesta. Työkohteiden sijainnin vuoksi oma auto oltava käytettävissä. 

Maalauksen lisäksi kokemus kaikenlaisesta rakentamisesta / kirvesmiehen töistä katsotaan eduksi, sillä toisinaan kohteissa saattaa olla maalaustöiden lisäksi tarjolla myös erilaisia rakennustöitä. 

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Sami Ikävalko

044 716 0060

sami.ikavalko@lisapalvelu.net

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.