(Poistunut julkaisusta)

Maalari
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Haemme MIKKELIIN itsenäisesti työskenteleviä maalareita.

Tässä tehtävässä ammattitaitoinen työskentelyote ja monipuolisten työtehtävien kautta karttunut kokemus ovat valttikorttejasi. Myös koulutusta alalle arvostetaan. Etsimme siis maalaria, joka pystyisi työskentelemään itsenäisesti eikä pelkää tarttua haasteisiin. Tässä kohteessa kokemus julkisivurappauksista on eduksesi, sillä ne kuuluvat kiinteästi työtehtäviisi.

Toivomme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia tai mahdollisuutta suorittaa se tarpeen vaatiessa. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja reipas tekemään töitä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutta eivät edellytys työhön valittavalta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja antaa Aleksi Arjakka 040 027 8937. Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.