(Poistunut julkaisusta)

Maalari
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme nyt osaavia ja luotettavia rakennusmaalareita asiakasyrityksillemme Oulun seudulle.

Onhan sinulla vankkaa ammattitaitoa ja kokemuksen myötä karttunutta osaamista erilaisista maalaustöistä. Olet siis jo työskennellyt itsenäisesti ja luotat oman kätesi jälkeen. Jos tunnistit itsesi ja asenteesi on kohdallaan, lähetä meille hakemuksesi!

Työtehtävät ovat arkipäivisin klo 7-15.30 erilaisten maalaus- ja pintakäsittelytöiden parissa sisä- ja ulkotiloissa. Eduksesi ovat oman auton käyttömahdollisuus sekä pintakäsittelyalan tuntemus yleisesti. Työssä vaaditaan voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Kilpailukykyinen palkkaus määräytyy kokemuksesi sekä aina vähintään alan työehtosopimuksen mukaan. Työt alkavat heti oikeiden henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus pikimmiten!

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Kokko 040 772 1910, petri.kokko@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta tai puhelimitse. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan ammattilaisille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja siksi me pystymme tarjoamaan mahdollisuuksia erilaisilta työmailta. Meillä on myös mahdollista edetä urallaan erilaisten työtehtävien kautta. Olemme vastuullinen työnantaja ja hoidamme palkanmaksun ja kaikki työnantajan velvoitteet viimeisen päälle.

Miksi hakea töihin Barona Rakennukselle?

  1. Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan

  2. Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!

  3. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia

  4. Panostamme työturvallisuuteen

  5. Tarjoamme työntekijöillemme sekä varusteet, että työkalut

  6. Koulutamme tarvittaessa kaikki työhön tarvittavat kortit

  7. Kattava työterveyshuolto Terveystalon kautta

  8. Baronan oma yhteyshenkilö auttaa sinua aina tarvittaessa

  9. Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan